José Ríos (Adidas) s’ha de conformar amb la medalla de bronze de l’europeu de Munic

0
272

El maresmenc José Ríos (Adidas) no va poder refermar la seva condició de líder del rànquing continental i es va haver de conformar amb la tercera plaça en la final de 10.000 metres de l’europeu de Munic, que va guanyar, contra pronòstic, el madrileny Chema Martínez (Puma). La prova es va disputar sota una intensa pluja, que possiblement va minvar les possibilitats del fondista de Premià de Dalt. Tot i això, Ríos va estar en tot moment en el grup capdavanter, però no va poder superar Chema Martínez quan va atacar quan faltaven 300 metres per a la meta. En la recta d’arribada, el corredor maresmenc va cremar tots els cartutxos i encara va ser avançat per l’ídol local, l’alemany Dieter Baumann.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.