Berta Castells fa una actuació grisa (57.15) en el seu primer europeu i queda eliminada

0
529

La llançadora de Torredembarra Berta Castells (AA Catalunya) no va estar a l’altura de les seves possibilitats en la prova de qualificació de martell de l’europeu de Munic, i va fer un llançament tou de 57.15 que, a banda de no permetre-li somiar un lloc en la final i deixar-la eliminada, la va situar molt lluny de la seva millor marca personal (63.11), aconseguida la temporada passada, i dels 63.04 amb què va acudir al seu primer europeu. La torrenca va fer nul en el primer intent, va establir el seu millor registre en el segon i no va poder passar dels 56.98 en el tercer, i va acabar 18a del grup B (22 llançadores) i va quedar al marge de la final de demà. L’altra representant estatal, Doli Pedrares (59.93), també en va quedar fora. Només cinc dones van superar els 66 metres estipulats en un principi.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.