Nou taulell d’anuncis

0
371

Voldria saber on m’he d’apuntar per poder corre la cursa de muntanya d’aquest cap de setmana – M’agradaria saber totes les milles que hi han a catalunya durant el mes – Soc un jove de 17 anys no federat amb ganes de participar a les curses q pugui. Si no es demanar molt voldria un llistat ja confirmat de totes les que hi ha – Que tal amigos/as corredoras, soy mexicano, vivo en manresa aunque ahorita estoy en mexico pero llego a mediados de agosto, me gustaria tener amigos y amigas corredores para ir a carreras y disfrutar de este nuestro bonito deporte, que les vaya bonito! y saludos a tothom, adeu!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.