Nou taulell d’anuncis

0
407

Voldria saber on m’he d’apuntar per poder corre la cursa de muntanya d’aquest cap de setmana – M’agradaria saber totes les milles que hi han a catalunya durant el mes – Soc un jove de 17 anys no federat amb ganes de participar a les curses q pugui. Si no es demanar molt voldria un llistat ja confirmat de totes les que hi ha – Que tal amigos/as corredoras, soy mexicano, vivo en manresa aunque ahorita estoy en mexico pero llego a mediados de agosto, me gustaria tener amigos y amigas corredores para ir a carreras y disfrutar de este nuestro bonito deporte, que les vaya bonito! y saludos a tothom, adeu!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.