La Federació Catalana aporta catorze atletes a l’Europeu

0
471

42 homes i 16 dones conformen la delegació espanyola – El president de la Federació Espanyola d’Atletisme, José Maria Odriozola, va donar a conèixer ahir la llista de convocats de cara al Campionat d’Europa que es disputarà a la ciutat alemanya de Munic del 6 al 14 d’agost- Entre els seleccionats hi figuren 14 atletes afiliats a la Federació Catalana d’Atletisme -tretze d’ells catalans i el madrileny Jesús A. García Bragado, resident a Lleida. Després de la disputa dels Campionats d’Espanya el passat cap de setmana a Salamanca, l’expedició espanyola ha quedat conformada per 68 components, 42 homes i 26 dones. Aquesta xifra encara es podria completar amb 3 o 4 atletes més en el cas que aconsegueixin les marques en el Campionat de Federacions Autonòmiques que es disputa aquest cap de setmana a Cartagena i València. Aquesta serà, doncs, la segona delegació més gran que envia Espanya a uns Europeus d’atletisme després dels 71 que es van desplaçar a Budapest 98. Odriozola es va mostrar ahir optimista respecte a les aspiracions de la seva delegació, a l’afirmar que veu a "25 atletes amb opcions de podi" i aspira a assolir la xifra de 15 medalles. L’Europeu d’Hèlsinki 94, en el qual la selecció espanyola va obtenir 9 medalles, és fins ara la fita rècord de l’atletisme estatal. En els darrers Campionats d’Europa en pista coberta disputats el març passat a Viena, la selecció espanyola va aconseguir una xifra rècord d’onze medalles, que li van permetre finalitzar en primera posició en el medaller. Respecte a la polèmica oberta l’estiu del 2000 amb el català Reyes Estévez, que sí que serà a l’Europeu, Odriozola va afirmar que la forma física del de Cornellà està "a anys lluny" de la que tenia abans dels Jocs Olímpics de Sydney.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.