La candidatura de Madrid als JJOO costa 3000 milions d’euros

0
573

¿Quant costa a Madrid des que comença la lluita per ser simplement una opció fins el fet d’aconseguir organitzar uns Jocs Olímpics i organitzar-los? Amb tot inclòs, supera els 3000 milions d’euros La quantitat engloba el somni de Madrid però també el d’altres racons d’Espanya, el de les subseus, Palma de Mallorca s’alça amb la vela. Barcelona, Alacant, Còrdova i Màlaga amb els previs del futbol; La resta a Madrid perquè seran, si són, els jocs de la concentració i proximitat de les activitats – Si ampliem el punt de mira, en la regió només dos alcaldes ara com ara tenen la confiança – Aranjuez, amb piragüisme i rem; i Rivas Vaciamadrid, amb el beisbol- Al setembre la candidatura estarà en mans del COE.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.