CAMPIONAT D’ESPANYA DE FEDERACIONS AUTONÒMIQUES

0
857

El proper dissabte 27 de juliol es celebrarà el Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques de 1ª categoria, a les Pistes d’Atletisme Jardins del Túria a València. Històricament la Selecció Catalana ha estat la gran dominadora d’aquest campionat estatal. En categoria femenina, l’equip català va aconseguir la victòria en l’edició passada, celebrada a Màlaga, per tant, defensarà el títol. Amb aquest triomf, el combinat català va acabar amb l’hegemonia dels últims temps de la selecció de Castilla-León, que havia guanyat les quatre últimes edicions. Encara que en la història de la competició, la Selecció Catalana femenina ha vençut en 18 edicions de les 26 disputades. En categoria masculina, Andalusia defensarà el títol de Campió d’Espanya de Federacions. L’equip del principat es va classificar en tercera posició a Màlaga el 2.001. En homes, Catalunya ha guanyat en 20 de les 26 edicions disputades. Selecció Femenina 100 CARME BLAY GARBAYO 200 MARGARITA DE MIGUEL SIMÓ 400 ANGELES RODRIGUEZ RODRIGUEZ 800 MARTA MARTIN JIMENEZ 1,500 ROSA MARIA MORATO RODRIGUEZ 3,000 JACQUELINE MARTIN ALVAREZ 5,000 ISABEL EIZMENDI PEREZ 100 v. ESMERALDA ARRISCADO GARCIA 400 v. LAIA FORCADELL ARENAS 3.000 o. CAROLINA MENENDEZ SUAREZ Altura GLORIA ROMERO QUIJADA Pértiga MONICA BALLESTEROS SANS Longitud IMMA CLOPES GASULL Triple CONCEPCION PAREDES TAMAYO Peso IRACHE QUINTANAL FRANCO Disco CARME SOLE DIAZ Martillo BERTA CASTELLS FRANCO Jabalina MARTA ALONSO COY 5 km m. MARI CRUZ DIAZ GARCIA 4×100 CARME BLAY GARBAYO MARGARITA DE MIGUEL SIMÓ ESMERALDA ARRISCADO GARCIA ALBA GRAU MARTINEZ 4×400 ANGELES RODRIGUEZ RODRIGUEZ MARTA MARTIN JIMENEZ LAIA FORCADELL ARENAS JUDITH BARBERÀ TEMPRADO Selecció Masculina 100 JOSE GUZMAN NAVARRO 200 JORDI MAYORAL RODRIGUEZ 400 DAVID CANAL VALERO 800 LUIS FRANCISCO MARTIN GUIL 1,500 XAVIER ARENY CLUET 3,000 LLUIS MEZQUIDA ANDREU 5,000 CARLES CASTILLEJO SALVADOR 110 v. FELIX BELMAR LOPEZ 400 v. EMILIO PEREZ FUSTER 3.000 o. FCO. JAVIER MUNUERA DIAZ Altura LEMEN FATTY KOMA Pértiga ROGER NOGUERA FORNOS Longitud ALBERTO SANZ LORENZO Triple EDUARDO PEREZ NEILA Peso ELOI ROVIRA CAMPOS Disco IVAN TIRADO CHAVES Martillo MOISES CAMPENY BRUGUE Jabalina MARC PERALTA FERNANDEZ 5 km m. JOSE ANTONIO GONZALEZ COBACHO 4×100 JOSE GUZMAN NAVARRO JORDI MAYORAL RODRIGUEZ TXOMIN TXURRUKA FORURIA MARC PUIGTIO REBOLLO 4×400 DAVID CANAL VALERO JAUME PEREZ SANCHEZ JONATHAN ROMERA TEJERO LUIS FRANCISCO MARTIN GUIL

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.