II TROFEU GEOLOGISTICS D’ATLETISME

0
350

Demà dimecres 24 de juliol es celebrarà el Míting d’Atletisme Gran Premi de L’Hospitalet – II Trofeu GEOLOGISTICS, organitzat pel Club Integra 2-L’H-CNB amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet. La competició començarà a partir de les 19.30 hores al Complex Esportiu de L’Hospitalet Nord. Aquest míting servirà per què el Comitè Tècnic de la Federació Catalana d’Atletisme acabi de perfilar l’equip català que participarà en el Campionat d’Espanya de Federacions el proper cap de setmana a València.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.