Catalunya, Gran Bretanya i Iugoslàvia s’amidaran a Montjuïc

0
527

Les seleccions de Catalunya, Gran Bretanya i Iugoslàvia d’atletisme s’amidaran en una reunió el pròxim 6 de setembre en l’estadi olímpic de Montjuïc, en una cita on els tres combinats han assegurat que participaran amb les seves millors figures; La reunió atlètica servirà perquè es posin a punt els participants que dues setmanes després participaran en la Copa del Món de Madrid- Els atletes catalans que també estiguin inscrits amb Espanya per a la Copa del Món tenen permís de la Federació Espanyola d’Atletisme, encara que competiran fora de concurs; La resta deurà allargar el seu temps de preparació, doncs en condicions normals estaria gaudint de vacances. En l’acte de presentació de la cita atlètica, el president de la Federació Catalana, Romá Cuyás, ha assegurat que aprofitat el dècim aniversari dels Jocs de Barcelona, es proposen "donar un impuls a aquesta reunió, i normalitzar les proves d’atletisme en la ciutat". Cuyás està convençut de l’èxit que suposarà contar amb Gran Bretanya, "un equip prestigiós i que ha guanyat la Lliga de nacions", i amb Iugoslàvia, "perquè es tracta d’una selecció consolidada". La reunió atlètica que organitza la catalana duia catorze anys sense disputar-se. L’última es va celebrar a Tarragona en 1988, única edició en la que el combinat català s’ha dut el títol. En aquella ocasió es va amidar amb Irlanda del Nord, Xipre, Israel i Euskadi. El dia 5 de setembre, la cita contarà amb dinou proves. Cada equip tindrà quaranta atletes, a més de cinc persones de servei. L’Estadi de Montjuïc encara conta amb una plusmarca mundial: la de 400 metres tanques a càrrec del nord-americà Kevin Young amb 46.78 aconseguida el 6 d’agost de 1992 .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.