CAMPIONAT D’ESPANYA ABSOLUT

0
420

Aquest cap de setmana, 20 i 21 de juliol, es celebrarà el LXXXIIè Campionat d’Espanya Absolut a Salamanca. Més d’un centenar d’atletes catalans participaran en aquest campionat estatal, Aquest campionat és decisiu per a la formació de l’equip estatal que participarà als Campionats d’Europa de Munic. A nivell autonòmic també és important per a l’elaboració dels equips que participaran en el Torneig de Federacions Autonòmiques, i l’Encontre Internacional entre les seleccions de Gran Bretanya – Iugoslàvia – Catalunya, que es celebrarà el proper 6 de setembre a l’Estadi Olímpic de Montjuïc.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.