PROPOSTA LLIGA 2002 i 2003

0
546

Propostes per la liga del 2003 : Responsable de portar el calendari de Curses de la Lliga. Aquest any es de unes 30 proves i puntuen les millors 11 fetes (3 dobles). * Responsable de calcular les puntuacions de cada cursa. Ara ho fa l’Andrés Martínez. * Responsable del Registre d’Atletes inscrits a la Lliga (altes i baixes). Cada any agafar la llista del any anterior com a punt de partida. Ho puc fer jo mateix juntament amb les estadístiques de participació. * Responsable o coordinador Web, que haurà de donar contingut i penjar al Web de “Atletisme.com” o “Atletisme Català” els treballs dels punts anteriors i d’altres. Necessita tenir permisos d’accés al Web. * Responsables (2 o 3) tècnics (seleccionadors) per fer equips d’Atletisme.com que participin a les proves de equips. Exemple: Equip “A” i “B” Masculins i “A” Femení per les curses dels Bombers i Marató per Relleus i d’altres que surtin. Així mateix ens orientaran amb aspectes d’entrenaments, etc. * Responsables metges per continuar orientant a tots nosaltres sobre les molèsties que patim o el menjar mes adient, el perquè de moltes coses que desconeixem, etc. * Responsables de trobar Sponsor per les samarretes dels components dels equips i dels Trofeus dels guanyadors de cada categoria a la Lliga, que s’han de lliurar a Vilanova. Si no es troba, potser haurem de posar una petita quota (5 o 6 €uros). En aquest cas, caldrà un petit pressupost. Pensem que amb el Xip de Propietat (abans groc), ens estalviem uns diners al fer la inscripció de cada cursa. Molts ja l’hem amortitzat. Es un tema difícil. * Responsables d’organitzar els sopar i els encontres d’Internautes després de les curses (L’Espluga; Vilanova i Sabadell) on podríem tenir petites discussions sobre les propostes de Lliga per l’any següent entre d’altres. * La Comissió de Jutges de la Lliga, per resoldre qüestions que surtin un cop començada la Lliga i escoltades les opinions. Portarien el tema del Reglament de la Lliga. El Reglament ha d’estar penjat al Web com ara. * Animadors de la Lliga i la llista. Persones positives que ens engresquin força amb llurs opinions. El Nene, el Joan Sibill, el Salva Pou, etc. son uns d’ells. Organitzar també Xats monogràfics on podríem parlar de la Lliga i d‘altres temes. * Per últim, trobar una sistema àgil i còmode (suposo que Via E-Mail) per portar a terme les tasques que faran els “Voluntaris de la Lliga d’Internautes”. Tot això que proposo, hauria de ser a la Web, on afegiríem aquests continguts (documents) que faran tots i sovint es perden. Penso amb una Web (Salva Pou) que tingui un apartat de la Societat del Coneixement. Allò que molts de nosaltres sabem. Registre històric de documents interessants o molt interessants que han aparegut aquests anys per la Llista. En resum, escric aquestes opinions (segur que trobeu moltes mes) per que tots plegats hi pensem una mica, un cop que han passat prop de 40 dies i sembla que la nostra Lliga es pot morir. Penso que seria una llàstima. Els iniciadors de la idea no s’ho mereixen desprès de 4 anys de bon funcionament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.