Blanco recupera la seva bona forma i fa la mínima per a l’europeu a Estocolm

0
305

El lloretenc Josep Lluís Blanco va demostrar que torna a trobar-se en bona forma en la reunió d’Estocolm, on va ser desè en els 3000m obstacles amb 8:21,61. No és la seva millor marca (havia acreditat 8:15.36), però aquesta temporada el gironí no havia baixat de 8:29.27. El seu registre d’Estocolm és mínima per a l’europeu, però s’hi jugarà l’accés a l’estatal de Salamanca. El vencedor va ser el kenyà Wilson Kipketer (8:00.56), i l’únic espanyol que va superar Blanco va ser Antonio Jiménez (9è amb 8:17.77). Al darrere de Blanco va acabar el recordista de la prova, Luis Miguel Martín (13è amb 8:24.76).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.