José Ríos revalida el seu títol

0
474

Va complir els pronòstics i es va proclamar campió d’Espanya de 10000 metres en la prova disputada a la Ciutat Esportiva de San Vicente de Barakaldo; Ríos va retenir el títol conquerit l’any anterior i es va imposar amb una marca de 27 minuts i 34 segons, mentre que Txema Martínez va acabar en la segona posició amb un registre de 27 minuts i 42 segons – En tercer lloc va acabar Julio Rei, amb 27 minuts i 51 segons ; Ríos i Martínez van protagonitzar un bonic duel en els dos últims quilòmetres, que va concloure amb una forta estirada del primer en la volta definitiva per a adjudicar-se el Campionat d’Espanya; Txema Martínez, amb problemes físics en els últims 200 metres, no va poder aguantar el ritme de José Ríos i es va haver de conformar amb el subcampionat Ambdós atletes van baixar dels 28 minuts i 5 segons, la marca mínima exigida per a competir en el pròxim Campionat d’Europa a Munic- Per la seva banda, Luisa Larraga va aconseguir el Campionat d’Espanya dels 10000 metres que es va disputar a la Ciutat Esportiva de San Vicente en Barakaldo – L’atleta aragonesa va marcar un temps de 32 minuts i 54 segons, un registre que li va situar en la cinquena plaça al final de la carrera – La portuguesa Mónica Rosa va acabar en la primera posició de la prova, amb un temps de 32 minuts i 29 segons- En segon lloc va concloure la francesa Hafida Gadi, mentre que la també portuguesa Elena Sampaio va concloure en la tercera posició. La marca mínima per a les atletes espanyoles en aquesta distància dels 10.000 metres de cara a l’europeu de Munich quedava establerta en els 32 minuts i 30 segons. Luisa Larraga ja havia aconseguit un millor temps aquesta temporada de 31 minuts i 45 segons el que li permetrà acudir al Campionat d’Europa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.