José Ríos revalida el seu títol

0
386

Va complir els pronòstics i es va proclamar campió d’Espanya de 10000 metres en la prova disputada a la Ciutat Esportiva de San Vicente de Barakaldo; Ríos va retenir el títol conquerit l’any anterior i es va imposar amb una marca de 27 minuts i 34 segons, mentre que Txema Martínez va acabar en la segona posició amb un registre de 27 minuts i 42 segons – En tercer lloc va acabar Julio Rei, amb 27 minuts i 51 segons ; Ríos i Martínez van protagonitzar un bonic duel en els dos últims quilòmetres, que va concloure amb una forta estirada del primer en la volta definitiva per a adjudicar-se el Campionat d’Espanya; Txema Martínez, amb problemes físics en els últims 200 metres, no va poder aguantar el ritme de José Ríos i es va haver de conformar amb el subcampionat Ambdós atletes van baixar dels 28 minuts i 5 segons, la marca mínima exigida per a competir en el pròxim Campionat d’Europa a Munic- Per la seva banda, Luisa Larraga va aconseguir el Campionat d’Espanya dels 10000 metres que es va disputar a la Ciutat Esportiva de San Vicente en Barakaldo – L’atleta aragonesa va marcar un temps de 32 minuts i 54 segons, un registre que li va situar en la cinquena plaça al final de la carrera – La portuguesa Mónica Rosa va acabar en la primera posició de la prova, amb un temps de 32 minuts i 29 segons- En segon lloc va concloure la francesa Hafida Gadi, mentre que la també portuguesa Elena Sampaio va concloure en la tercera posició. La marca mínima per a les atletes espanyoles en aquesta distància dels 10.000 metres de cara a l’europeu de Munich quedava establerta en els 32 minuts i 30 segons. Luisa Larraga ja havia aconseguit un millor temps aquesta temporada de 31 minuts i 45 segons el que li permetrà acudir al Campionat d’Europa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.