Golden League

0
618

Només El Guerrouj, Sánchez, Jones, Devers i Guevara opten al jackpot després de Roma La reunió de Roma, tercera prova de la Golden League, va tornar a deixar mostres d’una gran qualitat amb la signatura de sis millors marques de l’any, i amb la demostració per part de Hicham El Guerrouj, Félix Sánchez, Marion Jones, Gail Devers, i Ana Guevara, com únics atletes amb opcions d’adjudicar-se el jackpot, i la de Maurice Greene que sembla recuperar la forma després de les seves dues derrotes consecutives i va deixar la millor marca de l’any en els 100 metres Pel que fa a la nombrosa actuació espanyola, el millor va ser la cambra posada de Glory Alozie en els 100 metres tanques, la bones marques de les representants dels 1500 femenins. Greene, marca de l’any En els 100 metres masculins es va tornar a veure al millor Maurice Greene. Amb l’absència novament del britànic Dwain Chambers, el plusmarquista mundial va demostrar haver recuperat el seu millor nivell en una carrera de gran nivell i en la qual va deixar la marca mundial de l’any amb 9.89 per davant de Tim Montgomery i Bernard Williams. En la prova femenina, ningú va poder amb Marion Jones que va fer una espectacular carrera de menys a més per a imposar-se amb un temps de 10.89, igualant la seva millor marca djamaicana Tayna Lawrence i la britànica Christy Gaines. Tampoc es va trobar amb massa problemes la nord-americana Gail Devers en els 100 metres tanques en els quals va aconseguir el seu tercer triomf i segueix amb pas ferm de cara a alçar-se amb el lingote d’or. En aquesta ocasió, va haver d’estrènyer fins el final davant la resistència de la jamaicana Bridgette Foster; mentre que l’espanyola Gloria Alozie, tercera a Oslo, només va poder ser quarta. El Guerrouj, sense rival El qual tampoc sembla trobar rival és el marroquí Hicham El Guerrouj. L’africà no va tenir cap problema per a aconseguir la seva tercera victòria consecutiva, encara que no va poder fer una gran marca com divendres passat a París, va deixar la millor marca de l’any en la milla. De l’actuació espanyola, el millor va ser Reyes Estévez, sisè, mentre que Higuero i Díaz, només van poder ser vuitè i tretzè, respectivament. També va guanyar amb gran superioritat i amb millor marca de l’any, el dominicà Félix Sánchez, que amb el seu triomf en els 400 metres tanques segueix optant al jackpot, igual que la mexicana Ana Guevara en els 400 metres femenins on a més va signar també la millor marca de l’any (49.51). Edwards, Szabo i Llim no opten ja al premi Una de les quals no pot optar ja al jackpot és la romanesa Gabriela Szabo, guanyadora a Oslo i París, però que va haver de cedir en aquesta ocasió en els 5000 metres davant l’embranzida de la keniana Edith Masai i la etíope Berhane Adere; mentre que l’espanyola Marta Domínguez, subcampeona del món, i la russa Olga Yegorova, van estar discretes finalitzant dotzena i tretzena respectivament. En l’última volta, es va produir l’estirada de Adere que va aconseguir agafar uns metres, encara que no els suficients per a aguantar la gran última volta de Masai que la va sobrepassar en la recta final aconseguint el triomf. Marta Domínguez, que sortia d’una lesió, va ser dotzena amb 15:10.67 (la seva millor marca de l’any), i de la resta de les espanyoles només Beatriz Santiago va poder acabar en la posició 22. En els 5000 masculins, Llim va haver de cedir davant la demostració del marroquí Sala Hissou, que va fer una gran carrera i es va imposar amb la millor marca de l’any (12:55.85); mentre que el millor espanyol va ser Alberto García, que va acabar en vuitena posició. Finalment, el britànic Johnathan Edwards, plusmarquista mundial, també va perdre la seva opció al gran premi a l’ésser derrrotado pel nord-americà Walter Davis (17,33), a pesar que Edwards no va competir contra el seu gran rival, el suec Christian Olsson. Els espanyols, fluixos i les espanyoles bé en 1.500 A part de la cambra posada de Alozie, el millor dels representants espanyols va estar en el 1500 femení on Natalia Rodríguez va ser cinquena, però va millorar la seva marca en prop de dos segons, el mateix que Nuria Fernández, novena, Iris Fuentes-Pila, onzena, i Adoración García, tretzena. La prova va ser guanyada per María Mutola, que amb 4:01.50 va fer la millor marca de l’any. El qual va decebre una miqueta va ser l’andalús Antonio Regna en els 800 metres on només va poder ser novè enfonsant-se en la recta final; mentre que Carlota Castrejana només va ser desena (13,67) en el triple salt.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.