MÍTING DE VIC

0
570

Aquets dimecres 10 de juliol el Club Atlètic Vic organitzarà el Míting d’Atletisme Ciutat de Vic – IIIer Memorial Josep Maria Vilà, La competició començarà a partir de les 18,30 hores a les pistes d’atletisme Josep Maria Pallàs de Vic i s’espera una bona jornada d’atletisme. Destaquen les proves de salt amb perxa tant en categoria masculina com en la femenina, amb la participació del rècordman estatal Montxu Miranda, Javier Gazol i Mar Sánchez, entre d’altres. També destaquen les proves de 3.000 m obstacles amb la presencia de Javier Munuera i Eric Segura. Amb aquesta competició tant important es vol mantenir viu l’homenatge i el reconeixement a Josep Mª Vilà, motor de l’atletisme vigetà i figura irrepetible de l’atletisme català.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.