GOLDEN LEAGUE, tercera prova

0
579

Radcliffe tornarà a la competició a Mònaco Paula Radcliffe, posseïdora de la segona marca mundial de la marató femenina, participarà en els 3000 metres de la reunió Herculis de Mònaco, tercera prova de la Golden League que tindrà lloc el pròxim 19 de juliol Aquesta carrera marcarà el retorn oficial de la britànica, bicampiona del món de mitja marató i de cross- country, després de tres mesos d’absència El 14 d’abril, la britànica va guanyar la marató de Londres, el primer en el qual participava, establint a més la segona millor marca mundial de tots els temps en la marató femenina (2h 18:56). La cita de Mònaco serà l’única carrera en pista de Radcliffe aquest estiu, fora dels Jocs de la Commonwealth (25 juliol-4 agost en Manchester) i els Campionats d’Europa (6-11 agost a Munic a Alemanya). "Tinc previst córrer el 5.000 en els Jocs de la Commonwealth,i pot ser queel 5000 i a més el 10000 en els Campionats d’Europa", va precisar. L’atleta britànica, que va sofrir una doble infecció de gola i estómac, va renunciar a participar en la final de la Copa d’Europa, disputada el passat mes en Annecy (França), i posteriorment tampoc va acudir a la reunió de Sheffield. Radcliffe va reprendre als entrenaments als Pirineus francesos, en Font-Romeu, amb vista a preparar aquests nous objectius. L’atleta regressarà a la fi de l’estiu a aquesta localitat per a preparar la marató de Xicago, que se celebrarà el 13 d’octubre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.