Tres catalans al podi de la tercera X-Marathon de la Val d’Aran

0
1568

La Val d’Aran es va tornar a convertir en un punt de referència mundial de la modalitat esportiva anomenada sky-running La localitat de Salardú va donar la sortida a l’Alpin Running Meeting, una prova atlètica formada per dos curses: una mitja marató (21 quilòmetres), i la X-Marathon (42 quilòmetres) que va ser la primera prova puntuable per a l’Sky-running World Championship Circuit. Un total de 450 atletes, entre els quals hi havia els millors del món en l’especialitat, van prendre la sortida en un recorregut que va travessar paratges tan sorprenents com les mines de Liat, el Mauberne, el coll de Varradòs i la serra de Samont. Un centenar de persones, entre les quals hi havia 40 bombers del parc de la Val d’Aran, es van ocupar que la prova tingués lloc sense cap tipus d’incident. Catalans a la X-Marathon. Pel que fa a la prova reina de la jornada d’ahir, tres catalans van pujar al podi. Agustí Roc es va proclamar vencedor després d’imposar-se amb autoritat a Jordi Martí, a qui va traure una diferència de vuit minuts i quaranta-tres segons. El tercer classificat va ser Ferran Sarri. En categoria femenina, la victòria va correspondre a Carme Tort, que va invertir un temps de 5h 9’17", vint-i-cinc minuts menys que Teresa Forn, que va ser la segona classificada. Marta Busquets va entrar en tercera posició. Pel que fa a la mitja marató, en categoria masculina, la victòria la va obtindre Senen Escoda, amb un temps de 2h3’9", seguit de Julio Merino i Josep Lluís Colom. En categoria femenina, el primer lloc el va ocupar Mónica Ardid, amb un crono de 2h44’56", seguida de Dolors López, que va ser segona a cinc minuts, i de Blanca Trenes, que va entrar en tercera posició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.