Jones i Greene donen espectacle a París

0
480

Malgrat la pluja, les estrelles van brillar a ungran nivell Edwards ‘va volar’ en triple (17,75) i El Guerrouj va aconseguir el millor crono de la temporada en 1500 (3,29 96) El recordista mundial va posar fi a la seva dolenta ratxa i Marion va córrer els 100 metres més ràpids de l’any: 10,89 Ni el fred ni la pluja van evitar la majestuositat de les principals estrelles del meeting de Paris, segona prova de la Golden League Els nord-americans Maurice Greene i Marion Jones van ratificar la seva supremacia en el sprint i es van apuntar sengles triomfs en els 100 metres, on Jones va establir a més la millor marca mundial de la temporada amb un crono de 10,89 La triple campiona olímpica va avantatjar netament a la jamaicana Tanya Lawrence (11 04) i al seu compatriota Chryste Gaines (11 06), sumant la seva segona victòria en el circuit, el que li permet seguir optant al botí final dels 50 quilos d’or. "Volia agrair als espectadors que haguessin vingut a veure’ns en aquestes condicions meteorològiques. No podia defraudar-los", va apuntar una eufórica Jones No va ser l’única que va millorar el rànquing de la temporada. La romanesa Gabriela Szabo, vigent campiona olímpica i mundial, va acreditar una gran marca en 3.000 metres (8.31.88), mentre que el dominicà Félix Sanchez, or en Edmonton, va fer el propi en 400 tanques (47.91). Greene, per la seva banda, va restaurar el seu crèdit després de perdre les dos primeres cites del calendari europeu, a Oslo i Sheffield, fa una setmana. Aquesta vegada, ‘Mo’ no va haver d’enfrontar-se al britànic Chambers, el seu ‘botxí’ en les anteriors reunions. Hicham El Guerrouj també va respondre de sobres a les expectatives, imposant la seva llei en els 1.500 amb la millor marca de l’any (3:29.96). El britànic Jonathan Edwards va necessitar emprar-se a fons (17,75) per a batre al suec Olsson (17,60) en un concurs de triple que va resultar espectacular. L’únic espanyol a París, (foto) Antonio Jiménez ‘Penti’, no va acabar la prova de 3.000 obstacles, que va guanyar el kenia Kemboi (8.10.11).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.