Fermín Cacho, millor

0
459

Fermín Cacho Ruiz ha estat donat d’alta aquest divendres en l’Hospital de Sòria, després que dissabte passat hagués de tornar a ingressar per a completar el tractament antivirus al que va ser sotmès per causa de la meningoencefalitis que sofria Cacho va ser traslladat fa dues setmanes de l’hospital de Castelló al de Sòria, va ser donat d’alta diversos dies després i dissabte passat va ingressar de nou per a "concloure el tractament", va dir el propi atleta El millor atleta espanyol de tots els temps, segons la federació Internacional (IAAF), es va mostrar satisfet de poder tornar al seu domicili i va dir trobar-se bé, a pesar que es tracta d’un tractament "bastant agressiu", va matisar. Fermín Cacho no podrà tornar als entrenaments fins dintre de dos mesos, pel que ha dit adéu a la temporada d’estiu i, com s’esperava, al campionat d’Europa de Munich, previst per començaments del pròxim mes d’agost. "Hauré d’estar dos mesos sense entrenar", va assegurar Cacho, que deurà dur un relatiu repòs durant aquest període encara que si podrà fer una vida normal. Cacho va afirmar després de ser donat d’alta per segona vegada que "el millor de tot és que el tractament ha conclòs" i va assegurar estar bé d’estat d’ànim, a pesar d’haver dit adéu a les esperances posades en aquesta campanya i després d’uns durs mesos d’entrenament. Fermín Cacho s’acomiada de la temporada obligat per una inflamació del seu teixit cerebral, que li va sorprendre quan passava uns dies de vacances amb la seva dona a Castelló i que li ha impedit acudir a l’Europeu, ja en la recta final de la seva trajectòria esportiva.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.