Miquel Quesada bat el rècord de Catalunya en 800 metres lliures i aconsegueix mínima per Munic

0
516

Miquel Quesada va ser el gran protagonista de la segona jornada dels 82 Campionats de Catalunya que s’han disputat aquest cap de setmana a la localitat barcelonina d’Igualada, ja que l’atleta vallesà va establir una millor plusmarca en els 800 metres lliures aconseguint un nou rècord de Catalunya amb un temps d’1:46,45. Quesada, a més, aconsegueix la marca mínima per a l’Europeu de Munic i aconsegueix la millor marca estatal de la temporada. L’atleta vallesà ha posat punt final a un dels rècords de Catalunya més longeus de l’atletisme català. Des de 1976, el migfondista Andreu Ballbé ostentava la millor marca en els 800 metres lliures amb un temps d’1:46.59. Sens dubte, aquest rècord va marcar la segona jornada d’uns campionats on s’ha pogut veure un bon nivell. Així, Eloi Rovira també va aconseguir un nou rècord dels campionats en el llançament de pes amb un millor llançament de 16,72 metres. Jordi Mayoral va vèncer en 200 metres amb un temps de 21.43, Jaume Pérez va guanyar en 400 metres amb un registre de 47.85 i Marc Peralta va llançar 65,71 metres en javelina. En categoria femenina, Esmeralda Arriscado va guanyar en 200 metres tanques amb un temps de 14.20, Laia Forcadell va vèncer en 400 metres tanques amb un registre de 59.89, mentre Irene Polo es va imposar en martell amb un llançament de 55,68 metres. En la primera jornada d’aquests campionats ja van haver-hi tres nous rècords a càrrec de Gemma Piquer en pèrtiga on va saltar una altura de 3,70 metres; Conchi Paredes en triple salt on va obtenir una marca de 13,11 metres; i de Francisco Javier Munuera en 3.000 metres obstacles on va aconseguir un fantàstic temps de 8:27.03. La jornada també va deparar importants registres com el de Carme Blay en els 100 metres lliures (11.71) i la victòria del jove José Guzmán en categoria masculina (10.73). En els 10 quilòmetres marxa, Eva Pérez va guanyar amb un temps de 45:47.88. Eduardo Pérez va vèncer en triple salt masculí (15,90 metres) i Moisés Campeny va guanyar el martell (69,76 metres).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.