Fermín Cacho rebrà l’alta

0
603

El dia 28 finalitzarà el tractament contra la seva malaltia, Fermín Cacho rebrà l’alta hospitalària el divendres; L’atleta sorià abandonarà l’hospital una vegada completat el tractament antivirus que li van prescriure en l’hospital de Castelló, poques hores després d’ingressar per una encefalitis: Una meningoco encefalitis, una inflamació del teixit cerebral per causa vírica, va provocar l’ingrés de l’atleta amb caràcter d’urgència en l’Hospital de Castelló i des d’aleshores Fermín Cacho ha viscut uns moments de la seva vida molt dolents El ràpid ingrés dintre de les dotze primeres hores, va significar la seva ràpida i sorprenent recuperació, el que va fer que en un curt espai de temps es trobés en perfectes condicions: Aquesta sensible millora li va permetre divendres passat desplaçar-se en el cotxe del seu representant, Miguel Angel Mostaza, i al costat de la seva dona, Susana Barrios, a l’hospital de Sòria, en el qual romandrà fins el divendres L’atleta ha dit adéu al campionat d’Europa de Munich, en un any en el qual pretenia tornar a l’alta competició amb moltes ganes i per a això ja havia arribat a "un extraordinari moment de forma", segons va reconèixer el seu entrenador, Enrique Pascual Oliva.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.