Paul Kiptanui s

0
467

L’atleta de Kènia Paul Kiptanui s’ha adjudicat la marató de Lió, disputat sota una intensa calor, amb un temps de 2 hores, 18 minuts i 24 segons, precedint en més de dos minuts al tanzà Stephen Bwire i al també keniata Sammy Kigen. Kiptanui, que a priori figurava entre els favorits per a fer-se amb la prova, es va escapar durant els primers quilòmetres i va realitzar gairebé la totalitat del recorregut encapçalant la marató. En categoria femenina, la russa Maria Fedosseeva, també gran favorita, es va dur la prova invertint un temps de 2 hores 48 minuts i 46 segons, molt per davant del seu compatriota Elena Bolkovitina i de la francesa Odile Ohier. –CATEGORIA MASCULINA. 1. Paul Kiptanui (Ken) 2 h 18:24 . 2. Stephen Bwire (Tan) 2 h 20:44 . 3. Sammy *Kigen (*Ken) 2 h 21:13. –CATEGORIA FEMENINA. 1. Maria Fedosseeva (Rus) 2 h 48:46 . 2. Elena Bolkovitina (Rus) 2 h 56:08 . 3. Odile Ohier (Fra) 2 h 56:26.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.