F. Xavier Cortés Huete, cinquè a Porto

0
461

Paulo Catarino va ser el millor portuguès en la Corrida Festas Cidade do Porto; si Catarino havia ´avisat´ en la conferència de premsa que aniria per a disputar la victòria, aquesta se li va escapar molt pròxim de la meta ja que Martin Sulle de Tanzània va ser el vencedor final, després d´un sprint amb l´atleta de l´equip Maratona. El vencedor de la passada edició, James Moyben de Kenya, va acabar en la tercera posició en la classificació general. Per a Paulo Catarino, «és difícil ser ´sempre´ segon en aquesta prova». L´atleta portuguès es va mostrar entretant satisfet amb el resultat: «Aquest any he tingut algunes lesions i en aquest moment encara no estic en la meva millor forma. Mateix així creo que ha estat un bon resultat i vull des de ja dedicar aquest segon lloc als meus fills». L´espanyol Xavier Huete Cortés va acabar en cinquena posició a 1´22´´ del primer. En dones, la keniana Margaret Atodonyang va guanyar la prova amb sis segons d´avantatge sobre Helena Sampaio de l´equip Maratona, que va intentar per tres vegades deixar el grup de l´atleta africana, però aquesta no va cedir i a la part final va ser mes ràpida. En tercera posició va arribar l´espanyola Teresa Polido, a més d´1 minut de les dos primeres atletes. En aquesta carrera estaven inscrits 2500 corredors, arribant a meta 2035 entre homes i dones. Classificacions masculines 1º Martin Sulle (Tanzània) 45´34´ 2º Paulo Catarino (Maratona/) 45´34´ 3º James Moyben (Kenya) 45´48´ 4º Paul Kirui (Kenya) 45´53´ 5º Xavier Cortés (Espanya) 46´48´ 6º Luís Jesús (Conforlimpa) 46´56´ 7º Manuel Magalhãés (Joane) 47´00´ 8º Rui Vieira (Salgueiros) 47´02´ 9º Paulo Gomes (Skoda/) 47´11´ 10º Vítor Almeida (FC Porto) 47´23´ Classificacions dones 1ª *Margaret Atodonyang (Kenya) 52´17´ 2ª Helena Sampaio (Maratona/) 52´33´ 3ª Teresa Pulido (Espanya) 53´38´ 4ª Olga Machado (SC/ Braga) 53´49´ 5ª Rosa Oliveira (SC/ Braga/) 54´16´

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.