F. Xavier Cortés Huete, cinquè a Porto

0
659

Paulo Catarino va ser el millor portuguès en la Corrida Festas Cidade do Porto; si Catarino havia ´avisat´ en la conferència de premsa que aniria per a disputar la victòria, aquesta se li va escapar molt pròxim de la meta ja que Martin Sulle de Tanzània va ser el vencedor final, després d´un sprint amb l´atleta de l´equip Maratona. El vencedor de la passada edició, James Moyben de Kenya, va acabar en la tercera posició en la classificació general. Per a Paulo Catarino, «és difícil ser ´sempre´ segon en aquesta prova». L´atleta portuguès es va mostrar entretant satisfet amb el resultat: «Aquest any he tingut algunes lesions i en aquest moment encara no estic en la meva millor forma. Mateix així creo que ha estat un bon resultat i vull des de ja dedicar aquest segon lloc als meus fills». L´espanyol Xavier Huete Cortés va acabar en cinquena posició a 1´22´´ del primer. En dones, la keniana Margaret Atodonyang va guanyar la prova amb sis segons d´avantatge sobre Helena Sampaio de l´equip Maratona, que va intentar per tres vegades deixar el grup de l´atleta africana, però aquesta no va cedir i a la part final va ser mes ràpida. En tercera posició va arribar l´espanyola Teresa Polido, a més d´1 minut de les dos primeres atletes. En aquesta carrera estaven inscrits 2500 corredors, arribant a meta 2035 entre homes i dones. Classificacions masculines 1º Martin Sulle (Tanzània) 45´34´ 2º Paulo Catarino (Maratona/) 45´34´ 3º James Moyben (Kenya) 45´48´ 4º Paul Kirui (Kenya) 45´53´ 5º Xavier Cortés (Espanya) 46´48´ 6º Luís Jesús (Conforlimpa) 46´56´ 7º Manuel Magalhãés (Joane) 47´00´ 8º Rui Vieira (Salgueiros) 47´02´ 9º Paulo Gomes (Skoda/) 47´11´ 10º Vítor Almeida (FC Porto) 47´23´ Classificacions dones 1ª *Margaret Atodonyang (Kenya) 52´17´ 2ª Helena Sampaio (Maratona/) 52´33´ 3ª Teresa Pulido (Espanya) 53´38´ 4ª Olga Machado (SC/ Braga) 53´49´ 5ª Rosa Oliveira (SC/ Braga/) 54´16´

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.