IX Copa del Món d´Atletisme

0
428

Amb motiu de la celebració a Madrid de la 9a Copa del Món d´Atletisme, el pròxim mes de setembre, la Real Federació d´Espanyola d´Atletisme està portant a terme una campanya de promoció d´aquest esport entre els més joves, a través de presentacions de destacats atletes de panorama nacional en col·legis públics i privats. Alberto García, Campió d´Europa de 3.000 metres i plusmarquista espanyol, és un dels atletes encarregats de realitzar aquestes presentacions a nens d´entre 10 i 14 anys d´edat. Segons Alberto: els nens d´avui són els atletes del futur i, per això, és molt important aficionar-los a aquest meravellós esport i oferir-los l´oportunitat de conèixer-lo des de dintre. Seran en total uns 3.500 nens els quals tinguin l´oportunitat d´assistir en els seus propis col·legis a les presentacions dels atletes. En elles es parlarà sobre la vida d´aquests professionals: com viuen; quantes hores entrenen, com van arribar a l´elit d´aquest esport, etc. Es tractarà, a més, de transmetre als més joves els valors de l´atletisme: dedicació, lliurament, competitivitat, solidaritat, etc. Entre tots els col·legis visitats se seleccionarà a un grup de 300 nens, els quals participaran, en l´estadi de la Comunitat de Madrid “La Peineta”, en una jornada d´atletisme en la qual podran realitzar diferents proves de la mà d´esportistes professionals. L´objectiu d´aquesta iniciativa és fomentar l´esport i animar al públic en general que assisteixi a les proves de la 9a Copa de Món d´Atletisme que es disputarà a Madrid el pròxim mes de setembre. La Copa del Món d´Atletisme és una competició que se celebra cada quatre anys i que reuneix a un equip de cada continent, a més d´Estats Units i els dos millors països europeus. En aquesta edició, a més, Espanya participarà en qualitat de país amfitrió.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.