IX Copa del Món d´Atletisme

0
498

Amb motiu de la celebració a Madrid de la 9a Copa del Món d´Atletisme, el pròxim mes de setembre, la Real Federació d´Espanyola d´Atletisme està portant a terme una campanya de promoció d´aquest esport entre els més joves, a través de presentacions de destacats atletes de panorama nacional en col·legis públics i privats. Alberto García, Campió d´Europa de 3.000 metres i plusmarquista espanyol, és un dels atletes encarregats de realitzar aquestes presentacions a nens d´entre 10 i 14 anys d´edat. Segons Alberto: els nens d´avui són els atletes del futur i, per això, és molt important aficionar-los a aquest meravellós esport i oferir-los l´oportunitat de conèixer-lo des de dintre. Seran en total uns 3.500 nens els quals tinguin l´oportunitat d´assistir en els seus propis col·legis a les presentacions dels atletes. En elles es parlarà sobre la vida d´aquests professionals: com viuen; quantes hores entrenen, com van arribar a l´elit d´aquest esport, etc. Es tractarà, a més, de transmetre als més joves els valors de l´atletisme: dedicació, lliurament, competitivitat, solidaritat, etc. Entre tots els col·legis visitats se seleccionarà a un grup de 300 nens, els quals participaran, en l´estadi de la Comunitat de Madrid “La Peineta”, en una jornada d´atletisme en la qual podran realitzar diferents proves de la mà d´esportistes professionals. L´objectiu d´aquesta iniciativa és fomentar l´esport i animar al públic en general que assisteixi a les proves de la 9a Copa de Món d´Atletisme que es disputarà a Madrid el pròxim mes de setembre. La Copa del Món d´Atletisme és una competició que se celebra cada quatre anys i que reuneix a un equip de cada continent, a més d´Estats Units i els dos millors països europeus. En aquesta edició, a més, Espanya participarà en qualitat de país amfitrió.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.