Jorge Aubeso va ser tercer en la ultramarató de Sudàfrica

0
402

El bielorrús Vladimir Kotov es va imposar en la carrera disputada entre les localitats de Durban i Pietermaritizburg, de 86,5 quilòmetres, mentre que Jorge Aubeso, campió d´Espanya de 100 km, va ser tercer; el temps de Kotov, de 44 anys, va anar de 5h 31 07 i es va imposar al sudafricà Willie Motolo i al burgalès Aubeso. L´alemanya Maria Bak, de 42 anys, va guanyar la prova femenina amb un registre de 6h.14:21, per davant de les russes Natalia Volgina i Marina Bychkova.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.