Blanco no tornarà a competir fins al 5 de juliol per refer-se de la fascitis plantar

0
371

L´atleta lloretenc Josep Lluís Blanco (Puma) ha decidit no tornar a competir fins al pròxim 5 de juliol en el míting de la Golden League de París per refer-se de la fascitis plantar que té al peu esquerre, Després dels mítings de Sevilla i Atenes, els metges de la federació li van recomanar que fes repòs uns dies i ara ja es torna a entrenar per afrontar amb garanties el tram decisiu de la temporada. L´objectiu de Josep lluís Blanco és fer la mínima dels 3.000 obstacles per a l´Europeu (8:22) abans del campionat estatal, que es disputarà durant els dies 20 i 21 de juliol a Salamanca. A més de París, Blanco té previst competir en el míting d´Estocolm (Grand Prix I) cinc dies abans de l´estatal. L´atleta lloretenc, que ha estat escollit com a atleta reserva d´Eliseo Martín en els 3.000 obstacles de la copa d´Europa per països que es farà el cap de setmana vinent a Sevilla, se sotmet a sessions diàries de massatges per intentar alleujar el dolor que sent a la planta del peu quan s´entrena i que és més intens quan supera els obstacles i, sobretot, la ria, en la competició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.