Esteve Canal i Teresa Forn vencedors del VI Marató Alpi Madrileny

0
362

Després de l´ascensió a Peñalara, el cim de la carrera amb 2430 m, Teresa Forn i Anna Serra, prenien el cap en la categoria femenina. L´ascensió a Cabezas de Hierro va ser, com sempre decisiva. En l´inici es retiraven uns dels favorits, Miguel Ángel Sánchez i Rodrigo Gavela. En els 700 metres d´ascensió en poc més de 2 quilòmetres, Esteve Canal agafava el cap de carrera i el leonés Salvador Calvo prenia la tercera posició. A ritme de rècord de la prova i sota un sol aixafador, Canal va anar augmentant la diferència mentre Santamaría pagava l´esforç de la pujada a Cabezas. Finalment Esteve Canal es va plantar en la meta de Navacerrada amb un nou rècord de la prova de 4h 22´41´. En dones Teresa Forn va creuar la línia de meta amb 5 h 53´ 30 ´. L´altre protagonista del dia va ser la tremenda calor que va obligar a uns 120 atletes a retirar-se. Encara així 222 corredors van arribar a meta.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.