Esteve Canal i Teresa Forn vencedors del VI Marató Alpi Madrileny

0
514

Després de l´ascensió a Peñalara, el cim de la carrera amb 2430 m, Teresa Forn i Anna Serra, prenien el cap en la categoria femenina. L´ascensió a Cabezas de Hierro va ser, com sempre decisiva. En l´inici es retiraven uns dels favorits, Miguel Ángel Sánchez i Rodrigo Gavela. En els 700 metres d´ascensió en poc més de 2 quilòmetres, Esteve Canal agafava el cap de carrera i el leonés Salvador Calvo prenia la tercera posició. A ritme de rècord de la prova i sota un sol aixafador, Canal va anar augmentant la diferència mentre Santamaría pagava l´esforç de la pujada a Cabezas. Finalment Esteve Canal es va plantar en la meta de Navacerrada amb un nou rècord de la prova de 4h 22´41´. En dones Teresa Forn va creuar la línia de meta amb 5 h 53´ 30 ´. L´altre protagonista del dia va ser la tremenda calor que va obligar a uns 120 atletes a retirar-se. Encara així 222 corredors van arribar a meta.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.