JORNADA FINAL DE LA LLIGA DE CLUBS

0
405

Aquest dissabte 15 de juny arriba la quarta i última jornada del Campionat d’Espanya de Clubs, D’aquesta definitiva jornada sortiran els clubs campions d’Espanya 2002, i la classificació general on els dos últims equips descendiran a la categoria de Divisió d’Honor B. Els equips catalans disputaran aquesta decisiva jornada amb diferents objectius. En la categoria femenina, a les pistes de Can Dragó de Barcelona, l’Agrupació Atlètica de Catalunya i L’Integra 2 es disputaran amb el Puma Chapín-Jerez 2002 els primers llocs del campionat, si bé sembla clara la victòria del València-Terra i Mar que renovarà el títol. L’altre club català, el F.C. Barcelona, competirà a València amb poques possibilitats d’evitar el descens. En categoria masculina, és el mateix F.C. Barcelona qui lluitarà per un dels llocs d’honor, encara que té un difícil encontre a Sanlúcar de Barrameda, amb els dos líders de la competició, el Deportivo Universidade i el Puma Chapin-Jerez 2002. A les pistes de L’Hospitalet Nord, l’Integra 2 disputa un triangular amb la tranquil·litat d’estar al mig de la classificació. En aquest cas és l’Agrupació Atlètica de Catalunya qui té un decisiu encontre a Madrid per evitar el descens amb els seus rivals més directes, Universidad de Oviedo i A.A. Moratalaz.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.