JORNADA FINAL DE LA LLIGA DE CLUBS

0
535

Aquest dissabte 15 de juny arriba la quarta i última jornada del Campionat d’Espanya de Clubs, D’aquesta definitiva jornada sortiran els clubs campions d’Espanya 2002, i la classificació general on els dos últims equips descendiran a la categoria de Divisió d’Honor B. Els equips catalans disputaran aquesta decisiva jornada amb diferents objectius. En la categoria femenina, a les pistes de Can Dragó de Barcelona, l’Agrupació Atlètica de Catalunya i L’Integra 2 es disputaran amb el Puma Chapín-Jerez 2002 els primers llocs del campionat, si bé sembla clara la victòria del València-Terra i Mar que renovarà el títol. L’altre club català, el F.C. Barcelona, competirà a València amb poques possibilitats d’evitar el descens. En categoria masculina, és el mateix F.C. Barcelona qui lluitarà per un dels llocs d’honor, encara que té un difícil encontre a Sanlúcar de Barrameda, amb els dos líders de la competició, el Deportivo Universidade i el Puma Chapin-Jerez 2002. A les pistes de L’Hospitalet Nord, l’Integra 2 disputa un triangular amb la tranquil·litat d’estar al mig de la classificació. En aquest cas és l’Agrupació Atlètica de Catalunya qui té un decisiu encontre a Madrid per evitar el descens amb els seus rivals més directes, Universidad de Oviedo i A.A. Moratalaz.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.