Copa del Món d´atletisme

0
616

Els pròxims 20 i 21 de setembre en l’estadi de La Peineta, un esdeveniment que arriba a la capital de la mà de la precandidatura olímpica Madrid 2012. Aquesta competició, que es disputa cada quatre anys, reuneix a un equip de cada continent més Estats Units i els dos millors europeus -els noms d’aquests dos es coneixeran el 22 i 23 de juny segons els resultats de la superlliga europea. Per primera vegada, la Copa del Món repeteix país. En el 89, Barcelona va ser l’encarregada d’organitzar aquesta cita atlètica, tres anys abans d’albergar els Jocs Olímpics. En aquest sentit, tots els presents van manifestar el seu desig que la Copa del Món de Madrid també sigui preludi d’una futura organització d’unes Olimpíades.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.