Lliga d´atletisme

0
496

El club d´atletisme València Terra i Mar intentarà revalidar el títol de Lliga i sumar la desena consecutiva, aquest dissabte en les pistes del riu Turia, a partir de les 20:30 hores, davant el FC Barcelona i l´Universitat de Salamanca. El conjunt que dirigeix Rafa Blanquer arriba a l´última jornada de Lliga amb totes les opcions de revalidar el títol i sortirà amb el mateix equip que es va proclamar subcampió d´Europa de clubs el passat mes a Lisboa. Entre les estrelles que estaran presents en el llit del riu es trobaran Glory Alozie, Niurka Montalvo, Contxa Montaner, Dana Cervantes, Maite Martínez, Ruth Beitia, Marta Fernández i Tacko Diouf, entre unes altres. La jornada serà de portes obertes perquè els afeccionats a l´atletisme puguin contemplar al millor equip femení d´Espanya de les últimes temporades. A l´acabar la jornada, el València Terra i Mar mostrarà els nou títol obtinguts i serà el president de la Federació Espanyola d´Atletisme, José María Odriozola, qui lliuri el títol de campiones de Lliga a les guanyadores.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.