Lliga d´atletisme

0
356

El club d´atletisme València Terra i Mar intentarà revalidar el títol de Lliga i sumar la desena consecutiva, aquest dissabte en les pistes del riu Turia, a partir de les 20:30 hores, davant el FC Barcelona i l´Universitat de Salamanca. El conjunt que dirigeix Rafa Blanquer arriba a l´última jornada de Lliga amb totes les opcions de revalidar el títol i sortirà amb el mateix equip que es va proclamar subcampió d´Europa de clubs el passat mes a Lisboa. Entre les estrelles que estaran presents en el llit del riu es trobaran Glory Alozie, Niurka Montalvo, Contxa Montaner, Dana Cervantes, Maite Martínez, Ruth Beitia, Marta Fernández i Tacko Diouf, entre unes altres. La jornada serà de portes obertes perquè els afeccionats a l´atletisme puguin contemplar al millor equip femení d´Espanya de les últimes temporades. A l´acabar la jornada, el València Terra i Mar mostrarà els nou títol obtinguts i serà el president de la Federació Espanyola d´Atletisme, José María Odriozola, qui lliuri el títol de campiones de Lliga a les guanyadores.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.