Reunió d´Ostrava

0
489

L´atleta nord-americana Marion Jones ha establert avui en la reunió d´atletisme d´Ostrava la millor marca de l´any en els 200 metres llisos al parar el cronòmetre en 22 segons 32 centèsimes. La velocista supera en 7 centèsimes el registre de la jamaicana Veronica Campbello, realitzat en passat 18 de maig, però encara és lluny del record del món de 21.34 en poder de Florence Griffith. Alesia Turova bat el rècord del món dels 3000 metres obstacles. L´atleta bielorussa Alesia Turova va establir un nou rècord del món dels 3000 metres obstacles femenins durant la reunió d´atletisme d´Ostrava parant el ´crono´ en 9 minuts 21 segons 72 centèsimes. D´aquesta manera, Turova, va rebaixar en 47 centèsimes l´anterior marca trigant només una setmana a batre el rècord ja que la polonesa Justine Bajk va fer 9 minuts 22 segons 29 centèsimes el passat 5 de juny a Milà. Victoria Alozie va aconseguir la victòria en els 100 metres tanques a Ostrava. Glory Alozie es va apuntar la victòria en la seva prova amb un registre de 12.78, quedant-se molt lluny del rècord d´Espanya aconseguit la passada setmana en els 100 metres tanques a Atenes. En homes, el kenià Wilson Boit Kipketer va vèncer als 3.000 metres obstacles amb un crono de 8:06.14, batent per gairebé dos segons al marroquí Brahim Boulami. En javelina, el tricampió olímpic Jan Zelezny no va decebre davant el seu públic i es va fer amb la victòria amb un llançament de 86,66 metres, batent al estoni Andrus Varnik (85,47 metres).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.