Maurice Greene

0
480

ATENES – 10 de juny de 2002 Maurice Greene es queda a Atenes a 3 centèsimes de la millor marca de l´any en la seva reaparició El campió olímpic i triple campió del món dels metres, el nord-americà Maurice Greene, ha dominat a tots els seus rivals en la seva primera carrera de l´any avui en el Gran Premi de la IAAF d´Atenes al baixar de la barrera dels 10 segons (9,97) malgrat un vent lleugerament desfavorable (-0,2 metres per segon). El plusmarquista mundial (9.79, marca aconseguida a Atenes en 1999) va realitzar una sortida mediocre i va emergir a l´altura dels 80 metres per a precedir al seu compatriota Bernard Williams (10.06) i al britànic Dwain Chambers (10,08). Greene no havia corregut a l´aire lliure en els últims nou mesos a causa de una lesió. El també nord-americà Tim Montgomery manté la millor marca de la temporada amb 9,94.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.