Josep Lluís Blanco va a menys, cau en el tram final i acaba fos els 3000 obstacles del míting de Sevilla

0
464

Josep Lluís Blanco (Puma) va dir adéu a les possibilitats de disputar la copa d´Europa per països, ja que va tenir una actuació desafortunada en els 3000 obstacles del míting internacional de Sevilla. El lloretenc va intentar seguir el ritme d´Antonio Jiménez Pentinel i va semblar que ho aconseguiria, però en els últims 400 metres va defallir. A més, una caiguda en l´últim obstacle li va acabar de complicar la cursa. En el mateix míting, Moisès Campeny, que acabava de sortir d´una lesió a la cama dreta, va quedar 10è en martell, amb un llançament de 67m82.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.