L´ esperada reaparició de Marc Cepeda

0
620

Admirat Marc, No hi ha dubte de que la noticia atlètica del moment ha estat la teva tornada a la línia de sortida d´una competició tan important com la IX Milla Urbana Internacional de la Ciutat de Cornellà, Veure´t alineat al costat dels millors migfondistes espanyols ha significat per a tot el nostre entorn atlètic una gran alegria. No hi ha dubte que és la teva millor i més gran victòria dins de la teva brillant carrera atlètica, i tot un exemple del que un pot aconseguir quan es té la fe i fortalesa que tu has tingut per a seguir endavant, quan inesperadament l´infortuni apareix en el nostre camí. No has perdut un any de la teva vida, tal com vas comentar el dia de la presentació d´aquesta Milla al Castell de Cornellà, sinó que has guanyat tota una vida i l´admiració de tot el col·lectiu atlètic català i espanyol. No tinc cap dubte que esportivament parlant, també tornaràs a estar al lloc que sempre has volgut estar. Tens amb tu tot el teu entorn familiar que t´estima i recolzarà quan faci falta. Un entrenador que et seguirà entrenant amb la mateixa tossudesa i estimació de sempre, com és el nostre comú amic Fali i a tota aquesta gran família atlètica, que com pots imaginar, també desitja el millor per a tu. Rep amb la meva admiració, una forta abraçada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.