L´ esperada reaparició de Marc Cepeda

0
426

Admirat Marc, No hi ha dubte de que la noticia atlètica del moment ha estat la teva tornada a la línia de sortida d´una competició tan important com la IX Milla Urbana Internacional de la Ciutat de Cornellà, Veure´t alineat al costat dels millors migfondistes espanyols ha significat per a tot el nostre entorn atlètic una gran alegria. No hi ha dubte que és la teva millor i més gran victòria dins de la teva brillant carrera atlètica, i tot un exemple del que un pot aconseguir quan es té la fe i fortalesa que tu has tingut per a seguir endavant, quan inesperadament l´infortuni apareix en el nostre camí. No has perdut un any de la teva vida, tal com vas comentar el dia de la presentació d´aquesta Milla al Castell de Cornellà, sinó que has guanyat tota una vida i l´admiració de tot el col·lectiu atlètic català i espanyol. No tinc cap dubte que esportivament parlant, també tornaràs a estar al lloc que sempre has volgut estar. Tens amb tu tot el teu entorn familiar que t´estima i recolzarà quan faci falta. Un entrenador que et seguirà entrenant amb la mateixa tossudesa i estimació de sempre, com és el nostre comú amic Fali i a tota aquesta gran família atlètica, que com pots imaginar, també desitja el millor per a tu. Rep amb la meva admiració, una forta abraçada.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.