Cortés Huete acaba segon en la mitja marató de la Rioja i Xavi Caballero és desè a Puerto Rico

0
483

Francisco Javier Cortés Huete i Xavi Caballero, els dos atletes badalonins que el pròxim mes d´agost competiran en el campionat d´Europa de marató a Munic (Alemanya), van participar aquest cap de setmana en diferents curses per preparar la prova més important de la temporada. Cortés Huete va prendre part en la mitja marató de la Rioja, on va lluitar per la victòria final però es va haver de conformar amb la segona posició després de perdre en l´esprint amb el kenyà Steven Bwire. La marca del maratonià del Fila Domingo Catalan, però, va ser força discreta (1h05:48), un fet que demostra que encara està lluny de trobar el seu millor moment de forma. «Va ser una cursa tàctica i amb molts canvis de ritme. A més, encara no he començat a preparar a fons la marató i per tot plegat la marca no va ser gaire bona», va comentar Cortés Huete. El badaloní competirà el pròxim dia 16 en una cursa de quinze quilòmetres a Porto (Portugal) i també es planteja la possibilitat de competir el 13 de juliol en el campionat estatal dels 10.000 m. «Si ho fes, seria un test per a l´europeu. No aniria amb cap objectiu», va dir.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.