Terrassa, un Criterium, espectacular amb hegemonia dels atletes africans

0
559

Una interessant pugna entre el xilè Maurici Díaz i el tanzano Sanson Ramadani va acaparar l´atenció del segon Criterium Internacional Ciutat de Terrassa que es va desenvolupar el dissabte en la rambla Francesc Macià. Entre ambdós va estar la victòria i finalment va ser Ramadani el guanyador d´una carrera que va tenir una elevada i destacada participació. Atletes de distints països van estar en la línia de sortida i el dorsal 1 el va lluir tota una llegenda de l´atletisme espanyol, Martín Fiz, el convidat especial en aquest Criterium. L´atleta alavés va passejar per Terrassa la seva senzillesa i simpatia i va rebre una tancada ovació per part del nombrós públic que es va congregar per a presenciar un esdeveniment que va conjuminar esport i espectacle. Si bé, Martín Fiz va ser el centre de les mirades i el focus principal dels caçadors d´autògrafs, altres atletes no van desentonar en un Criterium que va superar amb escreix el de la primera edició. Per exemple, Julio Rey, un altre dels fondistes espanyols consagrats, que va participar amb el seu germà Fernando, una de les grans promeses. I també presència de representants dels clubs d´atletisme de la nostra ciutat. La nòmina d´atletes estrangers va ser excel·lent. Entre ells, el xilè Mauricio Díaz, olímpic a Sidney, que va ser un dels grans animadors de la carrera. I per descomptat els africans: marroquins, tanzans, ugandesos, senegalesos i keniates. En la quarta volta va començar el que va anar una constant, el binomi Díaz-Rarnadani al capdavant, que paulatinament va anar augmentant el seu avantatge pel que fa als seus perseguidors van anar el ugandés Francis Yiga, el marroquí Moustaphá Younes i Julio Rey, al costat del qual anava engantxat el seu germà Fernando i Martín Fiz, per la seva banda, continuava entre els deu primers i rebia el constant suport del nombrós públic.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.