Marc Martínez (UA Terrassa) i Eva Manzanares (CA Nou Barris) guanyen la 1ª Milla Urbana ´Premi Calella Activa´

0
433

Marc Martínez (UA Terrassa) va dominar amb autoritat la categoria absoluta de la 1ª Milla Urbana ´Premi Calella Activa´ que, el passat diumenge 26 de maig, va congregar casi 200 participants repartits en les diferents categories, Aquesta primera milla va servir a l´organització com a prova pilot per a futures edicions, en les que es seguiria potenciant l´àmbit de promoció i augmentant el nivell qualitatiu de la prova amb premis en metàl,lic per els cinc primers classificats de les proves absolutes. En la prova femenina la participació va ser menor i el triomf va anar a mans d´Eva Manzanares (CA Nou Barris). El Passeig de les Roques, en el que els darrers tres anys s´hi havia disputat el ´Memorial Guerau Garcia´ de Marxa Atlètica, es va consolidar com un bon circuit.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.