Marc Martínez (UA Terrassa) i Eva Manzanares (CA Nou Barris) guanyen la 1ª Milla Urbana ´Premi Calella Activa´

0
540

Marc Martínez (UA Terrassa) va dominar amb autoritat la categoria absoluta de la 1ª Milla Urbana ´Premi Calella Activa´ que, el passat diumenge 26 de maig, va congregar casi 200 participants repartits en les diferents categories, Aquesta primera milla va servir a l´organització com a prova pilot per a futures edicions, en les que es seguiria potenciant l´àmbit de promoció i augmentant el nivell qualitatiu de la prova amb premis en metàl,lic per els cinc primers classificats de les proves absolutes. En la prova femenina la participació va ser menor i el triomf va anar a mans d´Eva Manzanares (CA Nou Barris). El Passeig de les Roques, en el que els darrers tres anys s´hi havia disputat el ´Memorial Guerau Garcia´ de Marxa Atlètica, es va consolidar com un bon circuit.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.