Aquest dissabte 18, en sessió de tarda, es celebra la segona jornada de La Divisió d’Honor del Campionat d’Espanya de Clubs.

0
487

En la categoria masculina, els tres clubs catalans disputaran un interessant triangular a les pistes de Can Dragó de Barcelona, on l’Agrupació Atlètica de Catalunya actua com a equip local, i s’enfrontarà al Futbol Club Barcelona i l’Integra 2-L’H-CNB. * En la categoria femenina, el F.C. Barcelona rep com a local a l´Estadi de Serrahima, a l’Agrupació A.C. i al C.A. Castelló Mislata –Playas Castellón. L’altre club català, l’Integra 2-L’H-CNB, es desplaça a Salamanca on s’enfrontarà a l’A.D. Universidad de Salamanca, i al Deportivo Universidade.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.