Aquest dissabte 18, en sessió de tarda, es celebra la segona jornada de La Divisió d’Honor del Campionat d’Espanya de Clubs.

0
324

En la categoria masculina, els tres clubs catalans disputaran un interessant triangular a les pistes de Can Dragó de Barcelona, on l’Agrupació Atlètica de Catalunya actua com a equip local, i s’enfrontarà al Futbol Club Barcelona i l’Integra 2-L’H-CNB. * En la categoria femenina, el F.C. Barcelona rep com a local a l´Estadi de Serrahima, a l’Agrupació A.C. i al C.A. Castelló Mislata –Playas Castellón. L’altre club català, l’Integra 2-L’H-CNB, es desplaça a Salamanca on s’enfrontarà a l’A.D. Universidad de Salamanca, i al Deportivo Universidade.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.