Blanco fa la millor marca europea de la temporada en 3000 obstacles a Palafrugell

0
470

Els atletes gironins Josep Lluís Blanco (3000 obstacles), Lluís Francesc Martín (800 m) i Josep Maria Gener (llargada) van ser els grans protagonistes del míting internacional Palafrugell-Costa Brava amb tres victòries de mèrit, acompanyades de marques de nivell, Blanco (Puma) va pulveritzar el millor registre europeu de la temporada en 3000 obstacles amb un temps de 8:34,68. Martín (GEiEG) va batre el seu propi rècord gironí de 800 m amb un temps de 1:49.70 i Josep Maria Gener (GEiEG) va quedar-se a només 10 centímetres de la seva marca en llargada (7,61). Tot i la pluja, la millor marca del míting es va produir en una prova de velocitat amb els 13.77 del nord-americà Greg Richardson en 110 tanques.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.