Blanco fa la millor marca europea de la temporada en 3000 obstacles a Palafrugell

0
344

Els atletes gironins Josep Lluís Blanco (3000 obstacles), Lluís Francesc Martín (800 m) i Josep Maria Gener (llargada) van ser els grans protagonistes del míting internacional Palafrugell-Costa Brava amb tres victòries de mèrit, acompanyades de marques de nivell, Blanco (Puma) va pulveritzar el millor registre europeu de la temporada en 3000 obstacles amb un temps de 8:34,68. Martín (GEiEG) va batre el seu propi rècord gironí de 800 m amb un temps de 1:49.70 i Josep Maria Gener (GEiEG) va quedar-se a només 10 centímetres de la seva marca en llargada (7,61). Tot i la pluja, la millor marca del míting es va produir en una prova de velocitat amb els 13.77 del nord-americà Greg Richardson en 110 tanques.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.