1ª MILLA URBANA ´Premi Calella Activa´

0
298

El proper 26 de maig de 2002 es disputarà en el Passeig de les Roques de Calella, davant del mar i en un circuit planer, la 1ª MILLA URBANA ´Premi Calella Activa´, En aquesta primera edició, s´aposta per l´atletisme de promoció, és per això que tots els participants rebran obsequis pel sol fet d´acabar la prova, a més en cada categoria hi haurà material esportiu a sortejar entre tots els participants, i com no, també un petit lot per el guanyador. Les inscripcions seran gratuïtes i es podran fer en el FAX 93 769 24 41 fins el divendres 24 a les 21 h. Per qualsevol dubte, el coordinador de la prova és en Manel Vicente (649 57 62 30).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.