Aquest cap de setmana s´inicia la competició de lliga

0
398

Aquest dissabte s’inicia el Campionat d’Espanya de Clubs en la categoria de Divisió d’Honor. L’atletisme català està representat per tres clubs, tant en homes com en dones: el Futbol Club Barcelona, l’Agrupació Atlètica de Catalunya, i l’Integra 2 l’H-CNB. En homes, l’Agrupació AC es desplaçarà fins a Salamanca, on a l’Estadi de l’Helmántico es trobarà amb la Universitat de Salamanca i el Puma Chapín 2002, actual campió de la categoria. L’Integra 2 tindrà com a rivals el Deportivo Universidade i la Universitat d’Oviedo a l’Estadi Universitari de Santiago de Compostel.la. El Barça participarà a l’Estadi de Serrahima, on s’enfrontarà a la Reial Societat i a l’Agrupació Atlètica de Moratalaz. En dones, podrem veure aquesta primera jornada a les pistes de l’Hospitalet Nord l’enfrontament entre l’Integra 2 i el Barça amb l’Scania de Pamplona. A les pistes del Túria de València lluitaran l’Agrupació AC, el Deportivo Universidade i el València Terra i Mar, gran dominador dels últims anys.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.