Aquest cap de setmana s´inicia la competició de lliga

0
595

Aquest dissabte s’inicia el Campionat d’Espanya de Clubs en la categoria de Divisió d’Honor. L’atletisme català està representat per tres clubs, tant en homes com en dones: el Futbol Club Barcelona, l’Agrupació Atlètica de Catalunya, i l’Integra 2 l’H-CNB. En homes, l’Agrupació AC es desplaçarà fins a Salamanca, on a l’Estadi de l’Helmántico es trobarà amb la Universitat de Salamanca i el Puma Chapín 2002, actual campió de la categoria. L’Integra 2 tindrà com a rivals el Deportivo Universidade i la Universitat d’Oviedo a l’Estadi Universitari de Santiago de Compostel.la. El Barça participarà a l’Estadi de Serrahima, on s’enfrontarà a la Reial Societat i a l’Agrupació Atlètica de Moratalaz. En dones, podrem veure aquesta primera jornada a les pistes de l’Hospitalet Nord l’enfrontament entre l’Integra 2 i el Barça amb l’Scania de Pamplona. A les pistes del Túria de València lluitaran l’Agrupació AC, el Deportivo Universidade i el València Terra i Mar, gran dominador dels últims anys.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.