La mitja marató es disputarà el 5 de maig

0
397

La 5a edició de la mitja marató de Mataró es disputarà el diumenge 5 de maig amb idèntic recorregut que la temporada passada, amb sortida i arribada a la plaça d´Espanya. El regidor d´Esports, Francesc Melero, va destacar tres aspectes en l´acte de presentació: «Volem una cursa que agradi als professionals, que els corredors populars se sentin ben tractats, i continuem apostant per la fórmula de fer-ho coincidir amb la marató escolar. Crec que és un bon espai de convivència.» Romà Cuyàs, que també va assistir a l´acte, va ressaltar que la clau de l´èxit era fer una prova de qualitat: «El calendari està saturat de curses populars i amb el temps només perviuran les més ben organitzades.» La prova disposa d´un pressupost de poc més de 60.000 euros uns 10 milions de pessetes i el premi per als guanyadors serà de 1.200 euros unes 200.000 pessetes . A l´acte hi van assistir representants de la comissió d´atletisme de Mataró: el CA Laietània, el Grup Maratonià Mataró, la Colla Maimakansu i el GA Lluïsos.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.