La mitja marató es disputarà el 5 de maig

0
485

La 5a edició de la mitja marató de Mataró es disputarà el diumenge 5 de maig amb idèntic recorregut que la temporada passada, amb sortida i arribada a la plaça d´Espanya. El regidor d´Esports, Francesc Melero, va destacar tres aspectes en l´acte de presentació: «Volem una cursa que agradi als professionals, que els corredors populars se sentin ben tractats, i continuem apostant per la fórmula de fer-ho coincidir amb la marató escolar. Crec que és un bon espai de convivència.» Romà Cuyàs, que també va assistir a l´acte, va ressaltar que la clau de l´èxit era fer una prova de qualitat: «El calendari està saturat de curses populars i amb el temps només perviuran les més ben organitzades.» La prova disposa d´un pressupost de poc més de 60.000 euros uns 10 milions de pessetes i el premi per als guanyadors serà de 1.200 euros unes 200.000 pessetes . A l´acte hi van assistir representants de la comissió d´atletisme de Mataró: el CA Laietània, el Grup Maratonià Mataró, la Colla Maimakansu i el GA Lluïsos.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.