Records d´una època a Lleida

0
652

Lleida es va convertir ahir per unes hores en l´epicentre de l´atletisme català amb motiu de la dinovena trobada d´exatletes veterans, exdirectius i jutges de tot Catalunya. La trobada, que per primera vegada va tindre caràcter internacional al comptar amb representants d´Andorra, va estar organitzat per la recentment creada AVALL (Associació d´Atletes Veterans de Lleida), que presideix l´exatleta Bonaventura Baldomà. En paraules de Josep Maria Roure, vicepresident d´AVALL, la jornada va servir ´per al retrobament de vells amics i per rememorar gestes passades en bona harmonia´. La trobada que té caràcter itinerant a tot Catalunya i que no se celebrava a Lleida des del 1987, va reunir gairebé 130 exesportistes que han marcat tota una època en l´atletisme català. Tot i que van excusar la seua presència tant Carmen Valero com la lleidatana Glòria Pallé, actual directora general d´esports de la Generalitat, a la cita hi van assistir velles glòries com Josep Molins, Encarna Escudero, Paganini o Gregorio Rojo. Aquest últim, atleta en actiu entre 1940 i 1958 i entrenador, entre altres, de José Manuel Abascal i Reyes Estévez, va comentar que el que diferencia l´atletisme d´ara amb el de temps enrere és que ´en l´actualitat els atletes compten amb moltes més ajudes tant econòmiques com biològiques´. Per la seua part, Romà Cuyàs, actual president de la Catalana d´atletisme i exsecretari d´estat per l´esport, va dir que ´la lluita contra el dopatge´ és la gran batalla que s´ha de guanyar, ´encara que el dopatge sempre va per davant de la realitat´. Article extret de Diari Segre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.