L´atletisme a Sant Cugat, una tasca de base

0
379

´Vine a corre amb nosaltres´, Amb aquesta crida a la iniciació atlètica dels més menuts, la secció d´atletisme del Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC) ha obert les inscripcions per a tots aquells nens i nenes interessats en la pràctica d´aquest esport. L´edat mínima requerida son els 7 anys i els entrenaments es duen a terme en les instal.lacions del Centre d´Alt Rendiment de Sant Cugat a càrrec de personal especialitzat, Els horaris queden repartits de la següent forma: per a nivells d´iniciació les sessions son dimarts de 18 a 20 hores i dijous de 19 a 21 hores. Pel nivell de tecnificació, de dilluns a divendres de 20 a 21,30 hores. Alhora, i coincidint amb la finalització de la temporada, aquells nens/nenes interessats en inscriure´s cara al setembre vinent tenen la possibilitat d´assitir a les ultimes sessions de la present campanya de forma gratuïta. Per formalitzar les inscripcions heu de dirigir-vos al CMSC (Plaça Barcelona, 5, davant l´Ajuntament) o be trucar al 93-674.53.96 de 18 a 21 hores. Important remarcar que la secció d´atletisme del CMSC ha aconseguit èxits remarcables en les diferents competicions que ha participat aquesta temporada, conseqüència de la tasca feta en pro de la promoció d´aquest esport des dels nivells més bàsics d´iniciació.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.