L´atletisme a Sant Cugat, una tasca de base

0
514

´Vine a corre amb nosaltres´, Amb aquesta crida a la iniciació atlètica dels més menuts, la secció d´atletisme del Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC) ha obert les inscripcions per a tots aquells nens i nenes interessats en la pràctica d´aquest esport. L´edat mínima requerida son els 7 anys i els entrenaments es duen a terme en les instal.lacions del Centre d´Alt Rendiment de Sant Cugat a càrrec de personal especialitzat, Els horaris queden repartits de la següent forma: per a nivells d´iniciació les sessions son dimarts de 18 a 20 hores i dijous de 19 a 21 hores. Pel nivell de tecnificació, de dilluns a divendres de 20 a 21,30 hores. Alhora, i coincidint amb la finalització de la temporada, aquells nens/nenes interessats en inscriure´s cara al setembre vinent tenen la possibilitat d´assitir a les ultimes sessions de la present campanya de forma gratuïta. Per formalitzar les inscripcions heu de dirigir-vos al CMSC (Plaça Barcelona, 5, davant l´Ajuntament) o be trucar al 93-674.53.96 de 18 a 21 hores. Important remarcar que la secció d´atletisme del CMSC ha aconseguit èxits remarcables en les diferents competicions que ha participat aquesta temporada, conseqüència de la tasca feta en pro de la promoció d´aquest esport des dels nivells més bàsics d´iniciació.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.