LA 4ª CURSA NIKE-BOMBERS JA ÉS A PUNT

0
409

La tradicional prova barcelonina sobre 10 kms se celebrarà aquest diumenge a les 10h del matí, amb sortida al pg Pujades i arribada al Pg Picasso Enguany s´espera arribar a la xifra límit d´inscrits, fixada en 6000, El circuit torna a discòrrer pels carrers més céntrics de la ciutat, sent absolutament planer i ràpid, Ja han confirmat la seva presència els atletes de Nike Reyes Estévez, Marta Domínguez, María Abel, Núria Fernández, Óscar Fernández, Roberto Parra, Toni Peña y Luis Miguel Martín Berlanas, En la cursa prendràn part dos bombers nord-americans que van participar en les tasques de rescat del passat 11 de setembre. Les inscripcions, sempre i quan restin pitralls disponibles, es poden fer en qualsevol Bowerman Center de Catalunya. La organització té en el teléfon 900 10 10 15 i en la web www.cursabombers.com un punt permanent d´informació.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.