LA 4ª CURSA NIKE-BOMBERS JA ÉS A PUNT

0
602

La tradicional prova barcelonina sobre 10 kms se celebrarà aquest diumenge a les 10h del matí, amb sortida al pg Pujades i arribada al Pg Picasso Enguany s´espera arribar a la xifra límit d´inscrits, fixada en 6000, El circuit torna a discòrrer pels carrers més céntrics de la ciutat, sent absolutament planer i ràpid, Ja han confirmat la seva presència els atletes de Nike Reyes Estévez, Marta Domínguez, María Abel, Núria Fernández, Óscar Fernández, Roberto Parra, Toni Peña y Luis Miguel Martín Berlanas, En la cursa prendràn part dos bombers nord-americans que van participar en les tasques de rescat del passat 11 de setembre. Les inscripcions, sempre i quan restin pitralls disponibles, es poden fer en qualsevol Bowerman Center de Catalunya. La organització té en el teléfon 900 10 10 15 i en la web www.cursabombers.com un punt permanent d´informació.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.