Quatre-cents participants a la IX Cursa de Fons del Margalló

0
389

La IX Cursa de Fons del Margalló d´Olivella va aplegar diumenge 400 atletes. Es va disputar en diverses categories i el guanyador absolut va ser Antoni Caballero Gonzàlez del Fondistes Penedès amb un temps de 1h31´17´, seguit de Jorge Benjuneda (1h31´22´) i Javier Olivera (1h31´53´). En categoria femenina la guanyadora va ser Emilia Vaquero amb un temps 1h32´16´. A més, es va fer la VI Caminada pel Parc del Margalló, amb 383 participants, la VIII Minicursa del Margalló, amb només 19 atletes i la III Minicursa Adaptada, amb 80 participants. Al final de la jornada es va fer una botifarrada popular i es van servir 1105 raccions.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.