Quatre-cents participants a la IX Cursa de Fons del Margalló

0
525

La IX Cursa de Fons del Margalló d´Olivella va aplegar diumenge 400 atletes. Es va disputar en diverses categories i el guanyador absolut va ser Antoni Caballero Gonzàlez del Fondistes Penedès amb un temps de 1h31´17´, seguit de Jorge Benjuneda (1h31´22´) i Javier Olivera (1h31´53´). En categoria femenina la guanyadora va ser Emilia Vaquero amb un temps 1h32´16´. A més, es va fer la VI Caminada pel Parc del Margalló, amb 383 participants, la VIII Minicursa del Margalló, amb només 19 atletes i la III Minicursa Adaptada, amb 80 participants. Al final de la jornada es va fer una botifarrada popular i es van servir 1105 raccions.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.