La Milla Gaudí arriba el diumenge 21 d´abril amb tot l´espectacle dels millors atletes nacionals i internacionals

0
511

Aquest matí s´ha presentat a la Fundació Barcelona Olímpica la Milla Gaudí-XVIII Milla Sagrada Família-Gran Premi Sport, la cursa atlètica de 1609 metres que, enmarcada en la XVIII Milla Sagrada Família, se celebra a Barcelona el proper diumenge 21 d´abril. L´acte de presentació ha estat presidit pel Regidor d´Esports de l´Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, qui ha afirmat que ´ja fa tres o quatre anys que ens plantejàvem aconseguir una assignatura que la ciutat de Barcelona tenia pendent: tenir una gran milla urbana no tant en la quantitat dels participants sinó en la qualitat´. En aquest sentit, la Milla Gaudí organitzada per la Fundació Claror aplegarà atletes d alt nivell tant masculins com femenines amb un recorregut que unirà dos dels edificis més emblemàtics de l´arquitecte Gaudí i del modernisme català: de La Pedrera a la Sagrada Família. La sortida de la sèrie femenina serà a les 13 hores i la masculina a les 13.15 hores. La primera edició neix en commemoració de l´Any Internacional Gaudí i el desè aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona. Però, la voluntat de la Fundació Claror, així com de l´Ajuntament de Barcelona és que la Milla Gaudí tingui continuïtat. En paraules del Regidor d´Esports ´la Milla Gaudí neix amb la voluntat de consolidar-se com una de les grans milles internacionals que se celebren arreu del món´ Amb la Milla Gaudí, la Fundació Claror dóna un pas endavant en la evolució de la Milla Sagrada Família que enguany arriba a la 18ª edició. Al component popular i lúdic de la Milla Sagrada Família, amb 11 sèries de 8 categories diferents i la participació de més de 1.500 persones, des de benjamins a veterans, s afegeix doncs la Milla Gaudí amb atletes d alt nivell. Els atletes de la Milla Gaudí A la Milla Gaudí hi participaran atletes de la talla de Juan Carlos Higuero -subcampió d Europa en 1.500 en els campionats celebrats a Viena el mes de març-, els atletes semifinalistes en la mateixa prova Sergio Gallardo i Pedro Esteso, José Antonio Redolat -campió d´Europa en 1.500 als campionats de Gènova 2000- o William Tanui, or als Jocs Olímpics de Barcelona en 800. En categoria femenina cal destacar la presència de Marta Dominguez (campiona d´Europa a Viena 2002 en 3.000 metres), de Natàlia Rodríguez (campiona d´Europa en 1.500 l any 2001) o d´Iris Fuentes-Pila (campiona d´Espanya en 1.500).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.