La Milla Gaudí arriba el diumenge 21 d´abril amb tot l´espectacle dels millors atletes nacionals i internacionals

0
373

Aquest matí s´ha presentat a la Fundació Barcelona Olímpica la Milla Gaudí-XVIII Milla Sagrada Família-Gran Premi Sport, la cursa atlètica de 1609 metres que, enmarcada en la XVIII Milla Sagrada Família, se celebra a Barcelona el proper diumenge 21 d´abril. L´acte de presentació ha estat presidit pel Regidor d´Esports de l´Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, qui ha afirmat que ´ja fa tres o quatre anys que ens plantejàvem aconseguir una assignatura que la ciutat de Barcelona tenia pendent: tenir una gran milla urbana no tant en la quantitat dels participants sinó en la qualitat´. En aquest sentit, la Milla Gaudí organitzada per la Fundació Claror aplegarà atletes d alt nivell tant masculins com femenines amb un recorregut que unirà dos dels edificis més emblemàtics de l´arquitecte Gaudí i del modernisme català: de La Pedrera a la Sagrada Família. La sortida de la sèrie femenina serà a les 13 hores i la masculina a les 13.15 hores. La primera edició neix en commemoració de l´Any Internacional Gaudí i el desè aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona. Però, la voluntat de la Fundació Claror, així com de l´Ajuntament de Barcelona és que la Milla Gaudí tingui continuïtat. En paraules del Regidor d´Esports ´la Milla Gaudí neix amb la voluntat de consolidar-se com una de les grans milles internacionals que se celebren arreu del món´ Amb la Milla Gaudí, la Fundació Claror dóna un pas endavant en la evolució de la Milla Sagrada Família que enguany arriba a la 18ª edició. Al component popular i lúdic de la Milla Sagrada Família, amb 11 sèries de 8 categories diferents i la participació de més de 1.500 persones, des de benjamins a veterans, s afegeix doncs la Milla Gaudí amb atletes d alt nivell. Els atletes de la Milla Gaudí A la Milla Gaudí hi participaran atletes de la talla de Juan Carlos Higuero -subcampió d Europa en 1.500 en els campionats celebrats a Viena el mes de març-, els atletes semifinalistes en la mateixa prova Sergio Gallardo i Pedro Esteso, José Antonio Redolat -campió d´Europa en 1.500 als campionats de Gènova 2000- o William Tanui, or als Jocs Olímpics de Barcelona en 800. En categoria femenina cal destacar la presència de Marta Dominguez (campiona d´Europa a Viena 2002 en 3.000 metres), de Natàlia Rodríguez (campiona d´Europa en 1.500 l any 2001) o d´Iris Fuentes-Pila (campiona d´Espanya en 1.500).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.