Internautes a Sant Cugat

0
559

´Running Vallès organitza sessions matinals de running el cap de setmana per tots aquells que vulguin sortir a ´estirar les cames´ una estona i gaudir d´aquesta activitat esportiva en el entorn de la Serra de Collserola. La propera convocatòria és aquest diumenge dia 21 d´abril davant de la botiga, al carrer Can Mates, 2 de Sant Cugat del Vallès. L´hora de sortida son les 8.30 de matí. Es preveu una sessió amb una durada d´entre 45 i 55 minuts a un ritme suau perquè tothom pugui participar-hi. Per a més informació pots adreçar-te a running.valles@tiscali.es o bé al telèfon 93-589.86.31. Animeu-vos internautes!. ´

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.