II GRAN PREMI CIRCUIT DE CATALUNYA – CURSA DIARI SPORT – RESULTATS OFICIALS

0
461

Aquest diumenge, al circuit de Catalunya de Montmeló, s’ha celebrat la segona edició del IIn Gran Premi Circuit de Catalunya – Cursa Diari Sport, en benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple. Amb el lema “Aquest dia, tu hi poses la velocitat” la matinal atlètica es pot considerar un èxit, ja que en aquesta segona edició s’ha arribat a una inscripció que ha superat les 1.500 persones. S’ha viscut una festa de l’atletisme on la família atlètica catalana ha pogut viure una experiència diferent en un paratge únic. També podem dir que més de 4.000 persones s’han donat cita a les instal·lacions del Circuit de Catalunya per viure en directe les curses i per conèixer de prop aquests equipaments esportius. S’ha de destacar la presència d’atletes d’alt nivell, com la Jacqueline Martín, que han volgut estar presents en aquesta festa solidària de l’atletisme. RESULTATS Cursa de 3.000 metres Dones 1.- Jacqueline Martín 2.- Gemma Masnou 3.- Margarita Sánchez Homes 1.- Miquel Quesada 2.- Eduard Expósito 3.- Isaac López Cursa de 8.000 metres Dones 1.- Carme Ballesteros 2.- Mireia Izaguirre 3.- Juana Mª Rincón Homes 1.- Martín Martinez 2.- Eric Segura 3.- Sergi Silvero Cadira de Rodes (8.000 metres) Dones 1.- Anna Gilabert 2.- Yolanda Gil Homes 1.- Roger Puigbó 2.- Rafael Mostazo 3.- Jordi Madera Més resultats

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.