Xavi Caballero manté temps de rècord estatal fins al quilòmetre 33 de la marató de París, però al final s´enfonsa

0
366

El badaloní Xavi Caballero va estar durant els 33 primers quilòmetres de la marató de París camí de batre el rècord estatal de l´especialitat, però en el tram final de la prova va tenir un problema de sucre i es va enfonsar, i va acabar la cursa en l´onzena posició. El maratonià del Fila Domingo Catalán manté la segona marca estatal de la temporada havia fet 2h10:40 a Milà , però en cas que el convoquin per a l´europeu de Munic podria renunciar a anar-hi.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.