El Circuit de Catalunya acull el 14 d´abril la segona carrera atlètica contra l´esclerosi

0
561

El Circuit de Catalunya acollirà el proper dia 14, diumenge, la segona carrera benèfica d´atletisme per contribuir en la lluita contra l´esclerosi múltiple, Per segona vegada, després dels bons resultats de l´any passat en la seva primera edició, el traçat català serà el recorregut d´una prova d´atletisme la recaptació de la qual anirà destinada a la Fundació Esclerosi Múltiple. La Federació Catalana d´Atletisme, el Circuit de Catalunya i el diari Sport organitzen la carrera, que ha estat presentada avui a Granollers i constarà de dos proves, una a partir de les 11 hores en el recorregut nacional del circuit, de 3.067 metres, i una altra de 8.000 metres, que començarà una hora més tard i recorrerà una tornada al nacional i una altra al traçat Gran Premi on cada any se celebren les proves dels Campionats del Món de Fórmula 1 i de Motociclisme. Per un preu de 10 euros, de 5 per als menors de 15 anys, qualsevol pot conèixer l´asfalt sobre el qual competeixen figures com ara Michael Schumacher o Valentino Rossi i a més pot ajudar la Fundació Esclerosi Múltiple, entitat creada a Barcelona el 1989 per investigar sobre aquesta malaltia que afecta el sistema nerviós i constitueix a Catalunya, on cada any es diagnostiquen 150 nous casos, la segona causa d´invalidesa entre els joves.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.