El Circuit de Catalunya acull el 14 d´abril la segona carrera atlètica contra l´esclerosi

0
397

El Circuit de Catalunya acollirà el proper dia 14, diumenge, la segona carrera benèfica d´atletisme per contribuir en la lluita contra l´esclerosi múltiple, Per segona vegada, després dels bons resultats de l´any passat en la seva primera edició, el traçat català serà el recorregut d´una prova d´atletisme la recaptació de la qual anirà destinada a la Fundació Esclerosi Múltiple. La Federació Catalana d´Atletisme, el Circuit de Catalunya i el diari Sport organitzen la carrera, que ha estat presentada avui a Granollers i constarà de dos proves, una a partir de les 11 hores en el recorregut nacional del circuit, de 3.067 metres, i una altra de 8.000 metres, que començarà una hora més tard i recorrerà una tornada al nacional i una altra al traçat Gran Premi on cada any se celebren les proves dels Campionats del Món de Fórmula 1 i de Motociclisme. Per un preu de 10 euros, de 5 per als menors de 15 anys, qualsevol pot conèixer l´asfalt sobre el qual competeixen figures com ara Michael Schumacher o Valentino Rossi i a més pot ajudar la Fundació Esclerosi Múltiple, entitat creada a Barcelona el 1989 per investigar sobre aquesta malaltia que afecta el sistema nerviós i constitueix a Catalunya, on cada any es diagnostiquen 150 nous casos, la segona causa d´invalidesa entre els joves.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.